Ajánlatkérő tartalma
A kosár üres.

LeierPLAN 12/50 N+F csiszolt tégla + vékony falazóhabarcs

A LeierPLAN 12/50 N+F nútféderes, csiszolt kerámia falazóelem egy olyan tégla termékcsalád tagjai, amelyekből új falazási technológiával minden eddiginél pontosabban kivitelezett kerámia falazatok építhetők. A megadott LeierPLAN 12/50 N+F ár az 1 darabra vonatkozó bruttó ár.

665 Ft,-635 Ft,-/db
Cikkszám: LeierPLAN 12/50 N+F VFHÁllapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2021-10
80.00 db / raklap. Csak egész raklap rendelhető.
db
vagy
Raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok:

A LeierPLAN nútféderes, csiszolt kerámia falazóelemek egy olyan tégla termékcsalád tagjai, amelyekből új falazási technológiával minden eddiginél pontosabban kivitelezett kerámia falazatok építhetők. A különleges, csiszolt gyártási technológiának köszönhetően a milliméter pontosan egyforma elemek rendkívül méretpontos falazat építését teszik lehetővé. A nagy pontosság nemcsak az elemméretekben, hanem az anyagszükséglet pontos tervezhetőségében és az elkészült fal esztétikai megjelenésében és geomet­riai mérettartásában is megmutatkozik.

A LeierPLAN 12 N+F előnyei:

  • 12 cm-es nem teherhordó falazat építéséhez terveztük
  • csiszolt tégla termékek, ragasztásos technológiával falazható
  • kiválóan szerelvényezhető

A LeierPLAN téglák tervezése során az volt acél, hogy ezekből a korszerű, sűrű üreges-bordás belső kialakítású falazóelemekből minél kedvezőbb épületfizikai és szilárdsági tulajdonságú, ugyanakkor gyorsan és egyszerűen falazható falszerkezetek épülhessenek.

Méretpontosság = kisebb az építési költség

Az építési költségek csökkentésének fontos eleme a jelentősen csökkenő habarcs- és vízigény, valamint a falazat méretpontosságából következően csökkenő vakolatszükséglet. A nútféderes kialakítás miatt függőleges habarcstöltésre nincs szükség, ami további habarcs megtakarítást jelent.
A víz és anyagtakarékos kivitelezés jelentősen mérséklődő környezetterhelést, ezáltal környezettudatosabb építést eredményez.

A csiszolt téglákból ragasztóhabos vagy vékonyágyas falazóhabarcsos technológiával épített falazatok kivitelezése jelentősen gyorsabb, mint a hagyományos falazási technológia esetében. A munkavégzés tisztább, hatékonyabb, jobban szervezhető, jelentősen rövidebb a falazási idő, gyorsabb a száradás, kisebb az élőmunka igénye, és már 24 óra után tökéletes a kötés.

Műszaki adatok

  • Névleges méret: 12 × 50 × 24,9 cm
  • Anyagszükséglet: 8 db/m2
  • Raklapmennyiség: 80 db/raklap
  • Elem tömeg: 12,2 kg/db
  • Hőátbocsátási tényező vakolt falazatra U-érték: 1,23 W/m2K
  • Tűzvédelmi osztály: A1
  • Súlyozott laboratóriumi léghanggátlási szám: 41 dB

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.