Ajánlatkérő tartalma
A kosár üres.

Szállítással kapcsolatos információk

A szállítást 40 tonna össztömegű, önrakodós, pótkocsis szerelvénnyel végezzük. A megadott szállítási cím megközelíthetőségét a Vevőnek kell biztosítania. Amennyiben a szállítási cím valamilyen oknál fogva nem megközelíthető, (szűk utca, behajtás köteles, súlykorlátozás alá esik stb..) úgy a Vevőnek másik címet kell a lerakodásra megjelölnie. Amennyiben a megrendelt termékeket nem tudjuk lerakni, azokat visszaszállítjuk a gyárba, és a visszaszállítás teljes költsége a Vevőt terheli.

A darus gépkocsival megrendelt árut közterületen, a gépkocsi mellé pakoljuk le.

Behajtási engedély

Budapest területére a bahejtási engedélyt a gyártó intézi, ennek díja 5500 Ft,-+ÁFA. Budapesten kívül, amennyiben a szállítási cím behajtási engedély köteles, ezt kérjük felénk jelezni, a behajtási engedélyt egyénileg szükséges intézni a helyi önkormányzatnál, ehhez pár nappal a szállítás előtt megküldjük a szállító jármű adatait.

Gyári átvétel személyesen

Lehetőség van a megrendelt termékek gyári átvételre is a mátraderecskei vagy devecseri gyárakban. Ebben az esetben kérjük részünkre megküldeni az átvevő személy nevét, a szállító jármű rendszámát, és a pontos szállítási címet. A gyárban dobozos, illetve zárt platóval  rendelkező járműbe nem rakodnak.

Szállítási idő

A megrendelt továbbítjuk a gyártónak. A gyártó a megrendelésről visszaigazolást küld, melyen feltünteti, hogy a megrendelt termékek mikortól vehetőek át. Erről az időpontról (várható szállítási időpont) értesítést küldünk a Vevőnek.

A szállítás megkezdésekor a gépkocsi vezetője telefonon értesíti a vevőt az érkezés várható időpontjáról.

Egyéb szállítási információk

Leszállított áraink a szállítás és az útdíj költségeit is tartalmazzák. A Leier Hungária Kft. szállítást kizárólag teljesen kiterhelt (darus autó esetén 22 tonna, nyerges autó esetén 24 tonna) szerelvényre vállal. A nem teljesen kiterhelt (22 vagy 24 tonna) tehergépkocsi fuvardíjára külön adunk ajánlatot.

A fuvar megrendeléseket a kívánt szállítási határidő előtt legalább 5-7 munkanappal kérjük írásban leadni. Építkezési helyszínre történő szállítás esetén 1.150 Ft,- + ÁFA/raklap darus szállítási díjat számítunk fel, illetve ha a helyszín nem közelíthető meg pótkocsis szerelvénnyel, az előre egyeztetett átszedés költsége szintén 1.150 Ft,- + ÁFA/raklap.

Budapest területére a behajtási engedély díja 5500,- + ÁFA/autó. Vidéki városok esetében, ha szükséges a behajtási engedélyt a vevő intézi a helyi önkormányzatnál. A fuvar megrendeléseket a kívánt szállítási határidő előtt minimum 5-7 munkanappal kérjük írásban leadni.

A Leier mesterfödém gerenda, üreges, előfeszítet födémpalló, mesterpanel, lépcső, mélyépítés, környezettechnika, vasútépítés, Durisol zajárnyékoló falrendszerek körébe tartozó termék szállítására egyedi szállítási díjakat kérünk a gyártótól.

Minden Leier termék átvehető személyesen is az azt gyártó üzemben.

A Leier a szállítást csak aszfaltozott, vagy útburkolattal ellátott közterületen végzi, daruzáskor az árut a gépkocsi mellé pakolják le. Amennyiben a megadott cím valamilyen akadályoztatás miatt nem közelíthető meg, a Vevőnek kötelessége új lerakodási címet megjelölnie. Ellenkező esetben a megrendelt árut visszaszállítják a gyárba, a visszaszállítás teljes költsége a Vevőt terheli.